pretend to be normal

Waarom start je eigenlijk een blog met de naam “Never a dull moment”?

Tja weet je…..

Al jaren probeer ik het te ontkennen. Het ligt niet aan mij, zeker niet. Toch lukt het mij altijd om iets mee te maken waar ik, als ik het vertel, altijd weer de reactie op krijg…. “Jemig, Tan… dat heb jij weer… “. Tot voor kort viel het mij zelf niet eens zo op. Weet je, ik heb gewoon een druk leven, ben altijd enthousiast over dingen en beleef nogal eens wat. Maar ja wie niet, denk ik dan. Dat blijkt dus gewoon echt niet waar. Natuurlijk ben ik ook wel eens stiekem jaloers op vrienden of kennissen die naar mijn idee een heerlijk rustig leven hebben. Alles gaat volgens plan. Geen gekke dingen. Vooral heerlijk nooit ellende, of gezondheidsproblemen. Echt het bestaat! Terwijl ik dan mij wel eens verbijster over het feit dat het bij sommige mensen altijd “mee zit”, kan het zo maar dat er in mijn leven op hetzelfde moment weer eens iets gebeurde. Nee! Ik lok het niet uit. Nee! Ik schrijf niet zelf het scenario. Nee! Ik heb er vaak geen invloed op…. Ja! Never a dull moment bedenk ik mij zeer regelmatig.

Afijn en dat, tezamen met het feit dat ik schrijven leuk vind, heeft mij doen besluiten het bloggen eens uit te gaan proberen.

Voila…. Tanja “Never a dull moment” is geboren.

Benieuwd, ja ook ik, wat deze blog gaat bevatten en wat het me op gaat leveren. Bovendien nieuwsgierig naar wat het jullie aan reacties gaat ontlokken. Laat maar weten. Ik ben gewoon ik, zonder saai te zijn. En jij? Wie ben jij?