Ga naar de inhoud

Reactie…..

Sinds ik met mijn eigen blog ben begonnen krijg ik heel veel leuke reacties, via FB, via deze blog of gewoon “op straat”. Echt tof vind ik dat. Zoals ik al een keer schreef, eerlijke reacties en heerlijke reacties, alles is welkom.

Inmiddels kan ik ook zien dat de blog zeer regelmatig bezocht wordt. Toen ik zoonlief vroeg of hij mijn blog of in ieder geval één verhaal al een keer had gelezen zei hij doodleuk ‘Nee, waarom zou ik dat lezen?’ Hmmm… dat vond ik niet zo tof dus. Maar er ontstond daarna een leuke discussie. Uiteindelijk vroeg hij mij voor wie schrijf je dit eigenlijk? Tja, mijn eerlijk antwoord was toen ‘Nou gewoon voor mezelf.’ ‘Nou kijk’ zei hij ‘Dan hoef ik het toch ook niet te lezen.’ Geen speld tussen te krijgen.

Toch is het natuurlijk wel leuk om reacties te lezen en vooral ook om tips ofzo te krijgen. Nog leuker is het als je je als volger zou willen inschrijven. Dat kost inderdaad wel enige moeite heb ik inmiddels begrepen. Het lijkt zelfs op een procedure die jou een eigen blog laat maken. Dat is uiteindelijk niet zo hoor. Je schrijft je in met een inlog om deze blog te volgen. Als je eenmaal ingeschreven bent, krijg je een mail als ik een nieuwe blog heb gepubliceerd. Ook kun je op deze manier makkelijk andere bloggers gaan volgen. Als je daar selectief mee om gaat is het eigenlijk hartstikke leuk om zo nu en dan van diverse mensen overwegingen en belevenissen te volgen.

Zelf volg ik nu ook een aantal bloggers. Ik blijf vooral ver van bloggers die van die lijstje maken hoe je alles beter, mooier, liefdevoller, gezonder, suikerlozer (wel goed hoor!!), citroensapvoller, tips-rijker enzo kunt maken. Van die 10 manier om… lijstjes. Blehhh. Maja ieder zijn ding natuurlijk.

Kortom ik zie jouw reactie of volger-status graag verschijnen thanks smiley.png

2 reacties op “Reactie…..”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *