Ga naar de inhoud

De KookMol kookt ook hier

Het Whiskeydiner en het wine&bites festival

De KookMol is elk jaar te vinden bij het Whiskydiner en het Wine&Bites Festival! U kunt op deze avonden komen genieten van 6 heerlijke gerechten met 6 bijpassende whisky’s of van een keur aan bijzondere wijnen en verrukkelijke hapjes Peter Verbeek van Drankenspeciaalzaak Peet zal u op het gemak alles vertellen over de whisky’s en wijnen terwijl u geniet van de gerechten bereid door de koks van Het Veur Theater en De KookMol

Reserveren

De KookMol kookt graag samen met en voor

Het Veur Theater, het leukste theater van ons land. Leidschendam

Het Veur Theater

Pop up brasserie “In de bonen”

Op Landgoed Voorlei in Leidschendam (voorheen Park Schakenbosch) vind je in het hoofdgebouw brasserie “In de bonen” waar de koffie wordt geserveerd vanuit de Italiaanse Piaggio koffiekar. Hans en Jacqueline Hendriks verwelkomen je graag van woensdag tot en met zondag om na een wandeling door het park te genieten van een heerlijke warme drank, al dan niet met wat lekkers. Verder organiseren zij regelmatig proeverijen en al dan niet musicaal ondersteunde borrels. De KookMol werkt regelmatig samen met “in de bonen”.

Pop up Brasserie “In de bonen”

Drankenspeciaalzaak Peet, dé specialist voor een prachtige wijn of een krachtige whisky… en nog veel meer. Leidschendam

Drankenspeciaalzaak Peet

VanBakHoudt. Andrea maakt heerlijke zoete hapjes en taarten, die ook lekker te combineren zijn met mijn hapjes voor een high tea.

Van BakHoudt… gebak waar je van houdt