Ga naar de inhoud

Wat zijn De KookMol regels

Happen&Trappen

De fietstocht krijg je van tevoren van mij aangeleverd, zodat je hem wellicht al een keer kunt trappen om vervolgens op de dag zelf met de groep maximaal met elkaar van de omgeving en de culinaire ondersteuning te kunnen genieten, zonder de weg kwijt te raken. 

Alle gerechten worden gemaakt door De KookMol voor deze gelegenheid in samenwerking met VanBakHoudt. 

Vanzelfsprekend overleg ik graag met jou indien er nog specifieke (dieet)wensen zijn en hoe ik jullie naar wens zou kunnen ontzorgen. 

Tevens hoor ik graag twee dagen van tevoren hoeveel Happers&Trappers er opstappen. 

Maximaal 48 uur van tevoren kunnen we nog overleggen ivm de weersomstandigheden of de fietstocht door gaat. Wij kunnen dan met elkaar af spreken hoe de culinaire ondersteuning wordt ingevuld als alternatief. Afzeggen binnen de 48 uur van tevoren is culinair niet verantwoord en de besproken hapjes worden daarom alsnog op afgesproken locatie geleverd en de factuur gestuurd én betaald 😉

Borrelplanken

Ga je lekker borrelen met je partner, kids en/of vrienden? De KookMol komt op de afgesproken dag en tijd bij jou op locatie de borrelplank afleveren, inclusief plank, glaasjes, schaaltjes etc. Kortom De KookMol ontzorgt jou echt!

Mochten jij of jouw borrelgezelschap niet borrelproof zijn om bepaalde redenen, dan hoor ik dat graag zo snel mogelijk, minimaal 48 vantevoren. Heb je 48 uur voor de afgesproken datum en tijd nog geen annulering gestuurd, dan zijn de inkopen door de KookMol al ingepland en is annuleren niet meer mogelijk.

Natuurlijk krijg je dan alsnog de hapjes geleverd en kun je misschien je buuf, ouders of schoonmoeder blij maken met de borrelplank.